De voordelen van een webdesigner | RSite Design

Kan iedereen werkelijk een website bouwen?

We kunnen er niet naast kijken. Steeds meer platformen bieden tools aan om zowel offline als online zelf uw website te bouwen. Iedereen die erover nadenkt om een eigen website online te zetten, heeft met grote waarschijnlijkheid wel eens gehoord van WordPress, Wix of Weebly. Het aantal platformen dat op het eerste zicht mooie resultaten levert, wordt steeds groter. Ook in het Nederlands bestaan gelijkaardige platformen. Eerlijk is eerlijk: waar het vroeger heel gemakkelijk was om het onderscheid te maken tussen een zelfgebouwde website en een webstek die u laat bouwen door een professionele webdesigner, is dit verschil nu nauwelijks merkbaar. Een goed opgeleide professional beschikt over technische kennis die u als leek niet hebt. Een website die u zelf maakt door middel van een gratis online platform ziet er misschien wel mooi uit, maar staat technisch niet altijd op punt.

Technisch goed werkende website

Ook al ziet een zelfgebouwde webstek er op het eerste zicht goed uit, toch kunt u het zich niet veroorloven om een technisch niet goed werkende website te hebben. Vroeg of laat breekt zich dat zuur op. Er bestaan online tools waarmee u kunt controleren of uw site technische gebreken vertoont of niet. Als u erachter komt dat uw site technisch niet in orde is, dan doet u er goed aan om een professioneel webdesigner onder de arm te nemen. Deze zorgt er niet alleen voor dat uw website regelmatig van updates wordt voorzien, maar ook dat de website goed beveiligd is.

Beveiligde website

Een goed beveiligde website is vandaag de dag geen overbodige luxe. Met zijn allen brengen we meer en meer tijd online door. Dat is op zich een positieve ontwikkeling, want dit betekent dat het aantal potentiële bezoekers van uw site alleen maar stijgt. De meeste van deze mensen hebben goede bedoelingen. Vanwege het grotere aantal bezoekers, vergroot echter ook de kans dat daar personen tussen zitten die een site met negatieve bedoelingen bezoeken. Zo kunnen websites gehackt worden of besmet worden met virussen. Daar bent u als leek met een zelfgebouwde site niet tegen opgewassen. Een professionele webdesigner kan uw website afdoende beveiligen tegen online bedreigingen.

Goede content

Behalve het technische aspect van het bouwen van de website zelf, is het evenzeer belangrijk dat u goede content op uw website plaatst. Ook hierbij kan RSite Design u helpen.

Vindbaarheid in zoekmachines

Een goed beveiligde website met waardevolle content brengt alleen maar op als ze ook gevonden kan worden in zoekmachines. Hier kunt u meer over lezen in onze andere blogs.Term verwijderen: google googleTerm verwijderen: online onlineTerm verwijderen: online vindbaar online vindbaarTerm verwijderen: seo seoTerm verwijderen: voordelen website voordelen websiteTerm verwijderen: website websiteTerm verwijderen: zakelijke website zakelijke websiteTerm verwijderen: zoekmachine zoekmachineTerm verwijderen: zoekmachine optimalisatie zoekmachine opt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *